Červen 2009

Avatary jiné 01

20. června 2009 v 15:33 | Domi |  Grafika jiná
Na netu jsem našla úžasné avatary. Nejsou tentokrát moje. Stáhla jsem je v jenom, takže je nemám roztříděné. Takže tak najdete avaraty Jennifer i Ross a Rachel...











































Styl & Fashion

20. června 2009 v 15:17 | Domi |  Styl
...||Hodnoť||
...||Bez make-upu||
...||Fashion Police||
...||Hot or Not||

Hot or not? * 1

20. června 2009 v 15:14 | Domi |  Hot or Not
HOT!!!
konec hlasování

Myslela jsem, že přidávat anketu Hot or Not, je blbý nápad. Ale nakonec, proč ne?

HOT OR NOT?

Affilates

20. června 2009 v 9:01 | Domi |  Affilates
http://about-heroes.blog.cz (Susan)
http:// celinedion.blog.cz (Lucka)
http:// jessemccartney-net.blog.cz (Nikykiss)
http:// kugh-jackman.blog.cz (Rézi)

Apply?

20. června 2009 v 9:00 | Domi |  Affilates
Chcete spřátelit s tímto blogem? Napište do komentářů:

 Blog 
 Přezdívka

A taky musíte dodržovat nějaká pravidla:

  • jednou týdně chodit na můj blog
  • nechávat komentáře
  • nekopírovat bez zdroje
Určitě vám co nejdřív odepíšu ;-)
 


Galerie

20. června 2009 v 8:55 | Domi |  Galerie
...||PAPARAZZI||
ze zákulisí světa hvězd(y)

...||Z DĚTSVÍ||
když byla Jen malá

fotky od profesionálů

...||PUBLIC APPEARANCES||
fotky z akcí, premiér

...||SCANS||
scany z časopisů s Jen

...||OTHERS||
co se jinam nevešlo

Avatary 01

20. června 2009 v 8:51 | Domi |  Grafika od nás
Přidávám mé první avatary. Vážně jsem něco takového dělala poprvé. Taky to tak vypadá.

Vyrobila jsem je z fotek, na kterých se směje, protože mi to přišlo jako dobré téma k tomuto času. Času prázdnin!

Tak jak se líbí?

Ikonky k dessu

19. června 2009 v 18:56 | Domi |  Blog
Tady jsou ikonky k novému dessu. Jedna moji výroby. Ta druhá je z blogu weronica-t.blog.cz.

Moje:


weronica-t.blog.cz:


Média

19. června 2009 v 17:11 | Domi |  Media
...||VIDEOS||
zaznamenáno kamerou

reklamy

...||POTM||
foto měsíce

scany z časopisů, na obálkách

...||TV SHOWS||
televizní pořady
filmy a seriály

naše grafika

grafika z netu

...||INTERVIEWS||
rozhovory

všechno o knize stejnojmeného názvu "Jennifer"








Filmy

19. června 2009 v 17:07 | Domi |  Filmy

Filmy, seriály

19. června 2009 v 17:05 | Domi |  Filmy, seriály
...||Seriály||
...||Filmy||

Seriály

19. června 2009 v 17:03 | Domi |  Seriály
...||Přátelé||

O seriálu

19. června 2009 v 17:02 | Domi |  Přátelé
Sukničkář Joey (MattLeBlanc), pošahaná Phoebe (Lisa Kudrow), ukecaný Chandler (Mathew Perry), pořádkem posedlá Monica (Courteney Cox), nejistý Ross (David Schwimmer) a naivní Rachel (Jennifer Aniston) - povedená šestice kamarádů z New Yorku řeší životní trable s humorem sobě vlastním v nejpopulárnějším komediálním seriálu všech dob.



Blog a My

19. června 2009 v 16:57 | Domi |  Blog a My
...||US||
prodlouženě i zkráceně o adminech

...||SITE||
všemožně o webu

Já ve zkratce

19. června 2009 v 16:53 | Domi |  Domi
Abyste měli představu, kdo vlastně tenhle blog vlastní, tak přidávám malý dotazník.

Jméno: Dominika
Věk: 13
Škola: Základka (příští rok gympl)
Sourozenci: Ségra

Oblíbené:
Předmět: Čeština
Jídlo: Špagety
Pití: Džus
Zvíře: Pes (ten můj)
Oblečení: Rifle
Sladkost: Čokoláda
Knížka: Těch je fakt moc :-) Jsem maniak, závislák. Asi Tichá hrdost, Bílá Masajka, Pozorovatelka, Lásku,ne válku- vybrala jsem jenom ty fakt nej
Film: Nemám oblíbený, spíš jenom filmy, co se mi líbily a co se mi nelíbily :-)
Časopis: Joy, Yellow

Pro představu stačí, ne?

Hledá se webmiss

19. června 2009 v 14:30 | Domi |  Blog

Ahoj, určitě jste si všimli, že jsem na tento blog kromě 4 článků nic nepřidala. Důvod je jednoduchý. Nestlíhám. Mám ještě dva další blogy, takže proto.

A proto hledám někoho, kdo by mi s blogem pomohl, ne převzal!
Ale mám nějaké podmínky:

  • Musíš mít zkušenosti alespoň s jedním blgem
  • Nesmíš měnit designy, nebo se na to aspoň zeptat
  • Musíš přidávat jen zajímavé články a to se zdrojem
  • Nesmíš zneužívat heslo blogu
Pokud byste někdo měli zájem, napište mi do komentáře, a připište k tomu ještě email a blog.

Až tak moc tě nežere

17. června 2009 v 12:48 | Domi |  Až tak moc tě nežere

Originální název: He's Just Not That Into You
Rok výroby: 2009

Popis filmu

Filmová adaptace knižního besteselleru Grega Behrendta a Liz Tuccillo o věčném tématu odlišností mužského a ženského pohlaví, o nepochopených signálech a nepovedených vztazích a o dívce, která se bláznivě zamiluje a nenechá se odradit ani radou zkušeného sloupkaře renomovaného časopisu. Jennifer Connely v hlavní roli romantické komedie režiséra Ken Kwapise.




         
Hrají:
Ben Affleck
Ginnifer Goodwin
Jennifer Connelly
Jennifer Aniston
Scarlett Johansson
Justin Long
Bradley Cooper
Kevin Connolly
Drew Barrymore
Leonardo Nam


Jenn

10. června 2009 v 14:56 | Domi |  Jenn
...||NEWS||
novinky, aktuálky, Jen-spoilery

...||BIOGHRAPHY||
životopis

filmy, popřípadě seriály, v nihž Jen účinkovala

...||ARTICLES||
co je psáno, to je dáno

styl, móda, inspirace


Filmografie

10. června 2009 v 14:54 Filmografie
2011 - Gambit
2009 - Love Happens
2009 - Až tak moc tě nežere
2009 - Senator's Wife, The
2009 - Traveling
2008 - Management
2008 - Marley a Já
2007 - "Dirt" (TV seriál)
2006 - "30 Rock" (TV seriál)
2006 - Break Up, The
2005 - Co je šeptem
2005 - Hra s nevěrou
2004 - Chováme doma grizlyho 2
2004 - Riskni to s Polly
2003 - Božský Bruce
2002 - Hodná holka
2002 - NBC 75th Anniversary Special
2001 - Friends: The Stuff You've Never Seen
2001 - Rocker
1999 - Making of 'The Iron Giant', The
1999 - Maléry pana Šikuly
1999 - Železný obr
1998 - Objekt mé lásky
1998 - Tenká růžová čára
1998 - Waiting for Woody
1997 - Til There Was You
1997 - Perfektní záskok
1996 - Ona, jedině ona
1996 - Sen pro nespavce
1995 - Microsoft Windows 95 Video Guide
1994 - Muddling Through
1994 - Přátelé
1993 - Skřítek
1993 - Sunday Funnies
1992 - Edge, The
1990 - Ferris Bueller
1990 - Molloy
1990 - Camp Cucamonga
1989 - More You Know, The

Životopis Jenn

10. června 2009 v 14:50 Životopis
Jennifer, jejíž prostřední jméno zní Joanne, se narodila v Sherman Oaks v Californii 11. února 1969. K herectví byla vedena již odmalička otcem Johnem Anistonem, který dlouhou dobu hrál v seriálu Tak jde čas, a také svým kmotrem Tellym Salavasem (Kojak). Jennifer je napůl Řekyně - po matce, která zde žije. Po rozvodu rodičů žila Jennifer rok s matkou v Řecku, ale pak se přestěhovala za otcem do New Yorku.
Jennifer poprvé okusila herectví v jedenácti letech. V roce 1987 absolvovala New York's High School of Performing Arts a hned nato si zahrála v několika divadelních hrách jako "For Dear Life" nebo "Dancing on Checker's Grave". V roce 1989 získala první televizní roli v seriálu Molloy, dále se objevila v seriálech The Edge, Ferris Bueller, Herman's Head nebo Quantum Leap. Ale až role Rachel Green v seriálu Přátelé jí přinesla celosvětovou popularitu a otevřela se jí brána k rolím v úspěšnějších filmech. Přestože se chtěla ucházet o roli Monicy, Jennifer úspěšně absolvovala konkurs na roli Rachel. K tomu ji přesvědčil její agent.
Jejím první úspěšnějším filmem byl snímek "Ona jedině ona", poté následoval snímek, kde poprvé ztvárnila hlavní roli - Perfektní záskok. Mezi další filmy patří "Objekt mé touhy", "Dream of an Insomniac", dále pak Office Space, natočený v roce 1999 a nebo Rock Star (2000). V kresleném snímku The Iron Giant pak propůjčila svůj hlas postavě jménem Annie Hughes.
Její velkou zálibou je malování, o které se začala zajímat v době, kdy chodila na Rudolf Steiner School. Když jí bylo jedenáct, byl jeden z jejich obrazů vystaven v Metropolitním muzeu umění v New Yorku.
Jennifer se 29.července 2000 vdala za amerického herce Brada Pitta.

© jennifer-aniston-fan.blog.cz | 2009